CarPeople Grindsted – dit autoværksted i Grindsted og omegn


Når du har brug for en ny bil eller reparation af den du har, står MA-Bilhandel CarPeople Grindsted klar til at hjælpe dig godt videre.

Kerneværdien i vores virksomhed er, at du får god service til fornuftige priser. Din tilfredshed er nemlig det, der holder os kørende og motiverer os til at gøre oplevelsen endnu bedre for dig næste gang. Og det gælder både dig, som er privat- eller erhvervskunde, dig som skal have repareret eller efterset din bil og dig som har brug for en ny bil.

Hos MA-Bilhandel CarPeople Grindsted kommer vi hele vejen rundt. Vi laver alle typer opgaver fra eftersyn til reparation og autoskader samt glasskader. Hvis det betyder noget for dig, din bil og din sikkerhed på vejen, betyder det noget for os.

Mangler du en nyere brugt bil, har vi altid et udvalg på lager i en bred vifte af bilmærker, størrelser og prisklasser. Vi sælger både personbiler og varevogne, så vi kan matche dit behov. Har vi ikke allerede den rigtige bil til dig, hjælper vi gerne med at skaffe den rigtige bil hjem. Og vi tilbyder naturligvis både leasing og finansiering. Har du brug for rådgivning til en god løsning for dig og din pengepung, er vi altid klar med et par gode råd.

Et af vores specialer hos MA-Bilhandel CarPeople Grindsted er glasskader og stenslag. Vi udskifter eller reparerer ruden på din bil, lastbil eller traktor, så du hurtigt kan komme tilbage på vejen.

Vores dygtige mekanikere udfører altid kvalitetsarbejde. De har mange års erfaring inden for flere bilmærker og opgavetyper. Og så får de altid de nyeste kurser og relevante efteruddannelser, så vi er klar til de opgaver, vi får ind. Så kom forbi med din bil og kør herfra med et veludført stykke arbejde.

Når du og din bil har brug for hjælp, står vores team klar til at tage os godt af dig. Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at få en uforpligtende snak på 73 111 500. Du kan også booke tid online herunder.


Når forretningen afhænger af køretøjet


Når din bil er din levevej, ved du, hvor vigtigt det er, at den altid fungerer optimalt. Den skal altid være klar til at rykke ud til salgsmødet, til kundens akutte situation eller på din sædvanlige rute.

Det ved vi også hos MA-Bilhandel CarPeople Grindsted. Vi ønsker at holde dig kørende. Derfor står vi altid klar med en lånebil, mens vi får din bil klar til at køre igen. Vi udfører eftersyn og reparerer din bil som aftalt, så du kører herfra med en god fornemmelse i maven.

Mangler du en ekstra bil i en kortere eller længere periode har vi også leje- og leasingbiler, uanset om du skal bruge en almindelig bil til dit kundemøde eller en rummelig varebil. Vi forhandler også diverse varebiler til fornuftige priser, hvis du hellere selv vil eje.
Book tid på vores online booking eller ring 7311 1500


     • Få tilbud på en eller flere reparationer

     • Lad os lave din reparation af forsikringsskade

     • Få fikset et stenslag

     • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret

     • Få en god vejhjælpsaftale

     • Lej eller lease en bil

     • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk

     • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.


Book her (klik)